Error

BYTAR NU TILLBAKA TILL WORDPRESS BLOGGEN !
Min inloggning på blogg.se har problem så kan knappt göra inlägg på bloggen för dom försvinner, kan inte kolla statistik osv . Dessutom har jag bilder på mobilen och sånt så då kan jag lägga upp dom oxå :)

Så kolla http://isabellagranqvist.wordpress.com/ !


Gaaash Believe har kommit ! ❤❤❤


Softilerar på hotellet


Yes man ! <3


Asså hallå ?

Skrev ett sjukt långt inlägg men självklart försvinner hela jävla texten när man ska lägga upp bilden . Orkar inte skriva om allt så bi får leva med det .

Sitter i alla fall själv på hotellet och tittar tv , fotboll Ukraina mot Frankrike , och fetar chips . För dom andra är ute i pissvädret och ser sig omkring typ . Har annars badat i poolen och gymat ( duktig tjej !) . Ska se fotbollsmatchen på en pub sen och äta , myyyys !

PUSSPUSS❤


@foreveralone på hotellet


@flygplattsen

Sitter på flygplattsen nu i Danmark. As nice, fast hatar danska tangentbord ! Finns ju inte dom två sista bokstæverna i alfabetet ! :/

Iaf ni får ha det bra ! <3

Trollooldoi

Har egentligen inte så mycket att säga men ja , ett litet snabbt inlägg innan jag sticker till stallet .

Igår var, som du säkert vet , 8:an och några i 9:an i trelleborg . Sjuuuukt med Jennifer och Gabbi . Vi blev typ nerskjutna av studenterna med vatten så vi var helt blöta när vi skulle bowla . Sen på lunchen åt vi på subway och sen shoppa jag ett linne på VeroModa som jag hade på avslutningen . Sen på kvällen var set sista träningen. Hade Norman , min Prins ! Vi hade poenghoppning , mitt lag (Jackie åh jag) förlora men skit samma , vi var bäst i alla fall ! Norman kändes fin fast han va lit trött för han hade precis gått på stranden en lektion innan . Första påhittade banan kändes jätte bra , så jag är nöjd . Sista gången så var han trött och orka inte lyfta på benen . Anna och Bea fota så kanske kommer bilder någon gång .

Idag var det skolavslutning ! Fett skönt ! Det började 8:15 men var typ där lite innan och träffa Jeffe . Avslutningen var väll helt ok , lite dryg bara . Sen var det att få betyg och krama lärarna . Säger inte vad jag fick , men jag höjde mig lite i alla fall ;) Sen hämtade jag och Gabbi Anna på bussen , Jeffe skulle klippa sig så hon kunde inte följa med .
Och Jeffe du ska skicka bild till mig hur det blev ! ❤
Cyklade i alla fall runt lite med Anna och sen till Falsterbo kyrkan för att vänta på att Melise skulle bli klar, sen åt vi glass på Aldo . Spela typ Guitar Hero sen , haha vi är bäst asså !

Ja nu ska jag snart till stallet och rida Lady och fixa till henne ! Imorgon blir det stan med sisters och sen lillhagen på kvällen och Skottland på fredag !

Ni får ha det brao ❤


Tagga S O M M A R L O V imorgon


Kötta nu sverige !


Raaaaaandom shiiit


Dagens planer

Bloggar från mobilen så inlägget kommer bli konstigt och utan bilder . Sjukt chill dag idag . Tittar på film nu och ska spela fotboll sen och slutar halv tolv. Ska till Lady sen , ska rida och fixa till henne , Gabbi ska rida Aragon och jag Timsen oxå . Imorrn blir det trelle , kommer bli Nice . Och sen sista hoppträningen för terminen . Väldigt kort inlägg men jajja .

Believe - 15 juni

Be Alright - Justin Bieber - Live in Oslo - Believe
As Long As You Love Me - Justin Bieber - Live in Oslo - Believe
All Around The World - Justin Bieber - Believe

Tusen gånger starkare

Bloggningen är sämst, jag vet men har ingen lust att blogga. Livet leker, det är snart sommar ich så. Vet inte hur mkt uppdatering det kommer i sommar men får se, kommer nog lite iaf.

Igår så åkte jag och Gabbi in till Malmö . Skulle egentligen shoppa med Bella men hon skulle va på Paladium och sånt. Köpte i alla fall en bikini, ett par shorts, solglasögon och en tröja .
Idag va det brännboll mot SFRK. Mitt lag var ju bärt ju och van såklart ! Hehe. Nice vart det i alla fall att träffa alla och sånt. Nu ska jag snart till Lady och sen gymkanan på Lillhagen.
Imorrn ärdet CHILL skola. Slutar halv tolv ! Och på tisdag blir det bowling och sen är det S O M M A R L O V !


Sämst uppdatering

Har inte bloggat på ett tag , sorry . Men har inte haft tid att sätta mig vid någon dator och appen på iPoden har haft lite problem . Kommer inte ihåg när jag blogga sist ? Men ja säger lite som har hänt .

Onsdags var det ju kombi på Lillhagen med Norman . Dressyren kändes skit , red inte ut hörnorna och han lyssnade inte för skänkeln . Fick i alla fall 58,62 % , domaren måste ha gillat Norman , och rosett med hem :) . Tagga sen om till hoppningen lite senare . Denna gången kändes han piggare och han taggar alltid till när han kommer in på banan . Kändes sjukt bra oxå , han landa i rätt galopp efter varje hinder utom en där vi kom fel på hindret och det var mitt fel och bjöd riktigt mycket . Min fina ponny asså !
Kommer bilder senare när jag fått dom från pappa ......

Idag var det skola, tråkigt att berätta om så skippar det förutom att jag hatar världens störigaste skabb ! Ush säger jag bara . Åkte i alla fall till Malmö direkt efter och mamma mötte upp oss där inne sen . Åkte och klippte oss , inte så mycket för mig , bara topparna och uppklippt så ni kommer inte se någon större skillnad . Fick även reda på att mitt hår hade en väldigt bra kvalite (y) och lite tipps om jag skulle tona,bleka elr slinga elr något sånt om jag vill ha ljusare . Ska nog testa tona ljusare snart , vet att det inte kommer bli helt blont av det men ca 2-3 toner ljusare .
Åkte sen vidare till entré och mobilia . Skulle köpa bikini och sommarkläder men hitta typ inget så blev bara en tröja och två bandeaus .

Imorgon blir det skola och sen träning . Och så följer Anna med hem sen så ska vi ha det mys !
Kanske bloggar oxå om jag hinner , men ni får ha det ! ❤


All around the world

Hej ! Skulle bara säga att Justin Bieber ft. Ludacris - All Around The World är BÄÄÄÄÄÄÄST ! :o <3<3<3<3<3<3 Hejdå .


U smile , I smile

Sånt liv man kan ha då, sitter och chattar med en random 00:a på Facbook.

Skolan va rätt chill idag, sjukt random som alla dagar med mina bebisar.<3 Bara tre dagar kvar av denna veckan oxå så :)).  Ska äta lax nu snart och sen bara chiiiiilllla !

Har inget att skirva typ så kommer nog inte så mkt inglägg idag. kankse lite bilder som kommer vara grymt mycket redigerade som alltid, hehe .
Bye Bye <3


Mitt hår ......

Vet inte riktigt vad jag ska gör, vill lixom testa något nytt typ. Asså jag vill ha längre men ska man ha löshår elr stå ut tills det växt ? Vill testa ha blont men tänk om det blir as fult elr missfärgat ! Men vill ha lite ljusare nu till sommaren och börjar tröttna på mörkt Har lite problem här...

Till att börja med ska jag i alla fall till frisören på torsdag så kommer nog inte händå något tills dess. Sen vet jag inte om jag kommer tona det blont elr bara låta toningen som jag har nu gå ur helt så blir det lite ljusare iaf. Nu är det typ röd/brunt med lite failade slingor som det inte var meningen skulle va där. Står på förpackningen att toningen ska hålla 7-6 veckor, dock tycker jag den värkar hålla lite längre. Vet inte om jag orkar vänta så långt elr om jag tonar det . Hmm... HJÄLP !


Failad redigering på picmonkey. Men gjorde det lite längre och ljusare...


Asså shit vilka problem man kan ha !

The reason why I smile

Idag kommer va en till rätt chill dag. Har precis städat mitt rum och ska fixa mig lite sen. Ska tästa locka håret , shit vad det inte kommer gå bra ! Kasnke kommer blider på det sen... hehe. Sen ska jag träna på Lillhagen kl.16, hopas norman är lika fin som i fredags ! Lite planer för veckan sen :

~ Måndag ~ Skola, kommer nog ändå bli rätt chill. Sista träslöjden, film på franskan och yada. Hem till mamma efter skolan oxå så hinner inte göra så mycket.

~ Tisdag ~ Slutar halv 2. Ingen träning på kvällen men ska till stallet på yoga med Anna och kanske några andra, och borsta Norman inför tävlingen.

~ Onsdag ~ LEEEEEDIIG ! Kombitävling på Lillhagen. Ska vinna med den finaste ponnyn on earth . Lady sen på eftermiddag/kväll .

~ Torsdag ~ In till Malmö efter skolan, ska klippa mig och shoppa lite sommar stuffs. Har ingen Bikini så det måste inhandlas !

~ Fredag ~ Har inget planerat sådär på kvällen förutom dressyrträning. Kanske gör något med cheyorna. <3

Sen helg och bara tre oseriösa skoldagar och avslutning ! TAGGAAAA ! <3<3<3<3


tagga tagga tagga tagga utgång

Visste ni att Gabbi har en blogg på blogg.se ? Det ända som håller henne tillbax från att blogga där istället för på wordpress är appen på hennes xperia.  Senaste inlägget var dock för vääälldgit länge sedan, fast tycker hon ska börja på blogg.se fast då får hon gärna byta design :*Checka bloggen HÄR ! Hennes nuvarande wordpress blogg hittar ni här !


Counting down


Fake it till you make it

Hittade bilder sen typ 2002 (?) . Fett liten man va då. Älskar att sitta och titta på gammla bilder när man var mini. Massa minnen och sånt, helt mysigt . Haha, gissa vem som är jag på dessa bilderna !

Smile because you can

Gick ju väldigt bra att byta design. Fixa en innan fast den va inte så snygg så bytte tillbax och nu blev det helt konstigt ! What ever, orkar inte fixa det :/ För er som undrar så fixar jag inte denna designen så mycket själv utan hittade denna här http://designbloggar.com/ . Lätt att sätta in, snygg och stilren och jag pallar inte att sitta och koda själv så det är rätt bra ! Såhär ska den igentligen se ut men mitt inlogg på blogg.se har lite problem så det funkar inte riktigt...



That would break my heart to pieces



Kommer nog bli än rätt chill dag idag. Ska umgås med la famila för kommer inte va hos pappa på typ sex veckor(?) sen. Kunde åkt med Gabbi och Monette till Malmö, men kändes elakt mot pappa och Anna , för Anna fråga igår så :) I alla fall så ska vi typ åka och fika någon stans och sen se Men in Black III . Justin Bieber ska ha någon liten roll i den så :DDD . Kanske fixa någon ny designe oxå idag, fall jag hinner.


Tagga till tusen på onsdag oxå ! Ska tävla Norman i LB:1 dressyr och 80 i hoppning på Kombin. Gick ändå sjukt bra på träningen igår ! Har aldrig tränat dressyr med honom innan men han var så sjukt fin !!! Hängde sig lite i bettet ibland och blev starkt men gash va han va fin ! Om han är fin på tävling oxå har vi chans att vinna (a' . fast har aldrig hoppat honom på gräs, fast han är ju från Irland så borde inte va så svårt . Min Ponny är bäst ! Var bara tre i vår grup igår oxå, Jag, Gabbi, Jojjo och Anna och Christine red Berta för att visa lite mer från hästen lixom. Red igenom lite dressyr delar och sånt. Bästa dressyr träningen på länge, lyssna på JB i stallet innan oxå för det var bara vi där .